Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Boldog születésnapot, Vitray Tamás!

Vitray Tamás, a népszerű televíziós a napokban ünnepelte nyolcvanadik születésnapját. Rengeteg tévéműsor riportereként vált az ország kedvencévé. Kinek melyik a legemlékezetesebb műsor, melyet Vitray neve fémjelez. Aztán az is kiderült, hogy készült a Tengerre, magyar sorozat.

Kollégák, iskolatársak bukkantak fel a műsor ötven percében, és fény derül néhány titokra is az egykori bulvárlap-szerkesztő Menyhért Mészáros Lászlónak köszönhetően.

0 Tovább

Vesztegzár a Royal szállóban

1963 egyik nyári délutánján a Royal Szállóban tartotta az esküvőjét a szálloda egyik alkalmazottja. Néhány nappal később a vendégeken furcsa kiütések jelentek meg. Az orvosi vizsgálat után vesztergzárt rendeltek el a szállodában, a dolgozókat berendelték, aztán se ki, se be senkise. Hogy is volt?

Az adás elején egy néhány perces hiszti hallható, mert a rádió a kérésem ellenére nem szedte ki október 23-a és november negyedike között a műsor szignálját, ami a forradalom időszakában nem szokott elhangozni, tisztelettel adózva a hősöknek.

0 Tovább

A Vidámpark elég szomorú

Volt egy kis vita aról, hogy bezárják, vagy nem, új helyre kerül vagy nem. Mindenesetre a hallgatók segítségével sikerült kideríteni, hogy mikor jó csókolózni a hullámvasúton. Hallgasson bele!

0 Tovább
123
»

Addig jó, míg Kádár él

blogavatar

A Klubrádión vasárnap délutánonként jelentkező műsor archívuma. Hogy meglegyen.

Utolsó kommentek